Yleinen

Mitä vuodessa tapahtui?

22.10.2014, lucylla

Kiitos Gym1 ja Niko Suni! "Burning muscle feel the pain!"

Kiitos Gym1 ja Niko Suni!
”Burning muscle feel the pain!”

Nyt on sopiva aika tehdä yhteenveto koko vuoden treenaamisesta.

15.10.2014 tuli tasan vuosi siitä, kun aktivoin salikorttin Gym1 salilla ja aloin treenaamaan. Sillä mielellä, että katotaan mitä tästä tulee. Käsistähän se lähti ja 365pv aikana olen tehnyt duunin johon olen tyytyväinen tältä erää. Tyytyväisyys tosin tappaa kehityksen, joten projekti jatkuu edelleen.

….Gym1 sulki ovensa syyskuun lopussa. Tää muutos meinas saada mut heittämään pyyhkeen kehään. En suostunu etsimää uutta salia, koska Gymiläiset oli tullu jo niin tutuiksi. Aina treenaamaan mennessä tuntui siltä, kuin olis menny kotiin. Tuttu ja turvallinen fiilis. Itkuhan siinä Gymin ovien sulkemisessa pääs…
Nykyään treenaan Foreverillä. Hetken meni ennenkuin totuin ajatukseen. Aloin etsimään salilta asioita jotka vois kiinnostaa, että saan pidettyä mielenkiinnon yllä salia kohtaan. Olihan edellisen salin Grit Strenght ihan mun juttu… Crossfit! Tulevana perjantaina ja launtaina käyn Crossfit-kurssin ja alan treenaamaan sitä raivolla. Nyt alkaa olemaan se piste, kun kunnonkohotuksen ja rasvanpudotuksen pohjaduuni on tehty, aletaan tähtäämään pidemmälle. Alan kaipaamaan itseni totaalista voittamista, eli kilpailua. Oon aina inhonnu kilpailla muita vastaan, koska todellinen kilpavastus tässä elämässä olet sinä itse. Ei tiedä vaikka tosissaan pistäisin Crossfit-kengät jalkaan ja tähtäisin kilpailemaan. En enää oo kuitenkaan heikoinlenkki. Itsetunto treenaamisen ja oman kunnon suhteen on kasvanu tässä syksyn mittaan mielettömästi. Omaan voimaan, lihaskuntoa, peruskuntoa, kestävyyttä ja mielenvahvuutta. Tiedän kykeneväni, joten miksi en voisi tähdätä taas pidemmälle. Crossfit ja se Tought Viking.
Helppoahan tää homma ei oo ollu. Tilapäivittelin feissiinkin, että treenaamisessa ei ole vaikeinta se itse tekeminen, vaan sen aloittaminen. Se mielenvahvuus, että sä mene sinne salille ja teet siellä. Hiki ja kipeytyneet lihakset on kiitos siitä mitä teit itsellesi. Voitelit omaa temppeliä, kehoa.

Kaiken kaikkiaan….
-Vuoden aikana kehosta on pudotettu rasvaa 13%. Alunperin mun rasvaprosentti oli joulukuussa 2013 34%, kun syyskuussa 2014 se oli 21%. Toisinsanoen olen naiseksi aika vähärasvainen nykyään.
-Kiloja on lähtenyt 12-15 (Olen oppinut, ettei vaakaa pidä luottaa, kun projektissa on lihaksen kasvu…)
-Senttejä kehosta katoaa koko ajan. Hitaasti mutta varmasti. Tähän mennessä koko kehosta on lähtenyt yhteensä 70cm.
-Nivelsäryt on historiaa. Toki rasituksesta johtuvia vammoja on aina silloin tällöin, mutta ne on ohimeneviä.
-Kyllä se ihokin on tosiaan kiinteytyny mikä ylimääräsenä roikkui tossa 40kg laihtumisen jäljiltä.
-Penkistä saan punnerrettua nippanappa sen 55kg. Penkki tuntuu kyllä olevan haasteista kovin.
-Fitnessindeksi, eli ruhon kunto on 89/100
-inbody-mittauksen mukaan oma lihasmassa on hyvä ja kokoajan menossa erinomaiseen?
-Tunnetila on erinomainen. Se pieni väsymys ja laiskuun on kadonnut. ELämäntavat on muutunu. Nykyään salilla käyminen on sama homma, kuin vessaan menis. Eihän sinne voi olla menemättä.
-Kaiken kaikkiaan olen saavuttanut nyt kaiken sen mitä halusin: Paremman terveydentilan, pienemmän riskin sairastua uudestaan diabetekseen, nivelongelmat on historiaa ja kiinteytymistä. Terve ja onnellinen olo.

Tässä kohtaa on kyllä taas pakko kiittää vimosesta vuodesta ja ihanasta kannustuksesta. Ootte ollu yks syy miks oon jaksanu nähä tässä projektissa jtn järkeä:
Tuukka ja oma pieni Tiimi, koko muu perhe ja suku <3
Sandy: Sanomattakin selvää since 2006 <3
Mellulle kiitos treenipreppauksista!
Jenni Erola, Voe isä! Minun idolini. Sä oot mieletön mimmi ja sun seuraaminen motivoi muakin. Lippu korkealla ja haukka isona kohti tulevaa, toisinsanoen: May the force be with u!! 😉
Niko Suni: Se kannustus mitä susta on lähteny, kun ollaan hikihatussa painettu Gritissä. Yksityisesti, kuin ryhmässäkin. Olet tuonut mun piilevän urheilijan esiin. Kiitos!
Jari Sorsa, Hetkeäkään en kadu meidän yhteistyötä! Oot saanu musta parhaimmat puolet esiin ja uskon itseeni. Jatketaan samaan malliin! =)
Gym1-jengi: Iso iso iso kiitos! Aina oli lämmin fiilis tulla treenaamaan ja olitte ihan mielettömiä ihmisiä. Teidänkin kannustus on motivoinu mua tässä projektissa todella paljon!

En millään pysty nimeämään kaikkia ihania ihmisiä, koska niitä on niin paljon! Jyviä akanoistakin on valitettavasti tullu eroteltua tän vuoden projektin aikana. Kyllä muutamista lausahduksista tai jopa vaikenemisista on huomattu ketkä on niitä oikeita ystäviä rinnalla, sekä onnellisia mun puolesta ja ketkä…. Ystävät tiedätte kuinka kiitollinen oon teille ja teidänkin positiivisten palautteiden takia oon jaksanu entistä enemmän. Negatiiviset kommentit oon oppinu jättämään omaan arvoon tai sitten vaan menny ajatuksella ”oota, kun mä näytän sulle!”-eteenpäin. Jos mä voisin, niin antaisin nyt ryhmähalin koko mun lähipiirille, mutta koska en ole halailija, niin heitän sitten virtuaalisella Highfivella! 😀

Kiiiiitos kiiiiiitos kiiiiiiitos ystävät!

Nykyiset arvot.

Nykyiset arvot.

kädet

Yläkeho helmikuussa 2014 Puolikas yläkeho lokakuu 2014

muutos

Ensimmäinen kuva kesältä 2012 (projektin alkaessa sama ulkomuoto) Keskimmäinen kuva huhtikuulta 2014 (6kk treenin jälkeen) Kolmas kuva lokakuu 2014 (1v treenaamisen jälkeen)

MUUTOS2

Ensimmäinen kuva kesä 2013 Toinen kuva lokakuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Persiö helmikuussa 2014 Persiö lokakuussa 2014

!


2 vastausta

  1. lucylla sanoo:

    Oih kiitos Marjo! 😀

  2. Marjo sanoo:

    WUHUUU!!! Coolnessia! Hymyksihän tämän katteleminen laitto. 🙂 Hyvä sä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *