Yleinen

Pieni kipinä kevääseen

29.01.2014, lucylla

Treenaamisessa tulee aina niitä aikoja, kun mitat ei muutu, paino ei tipu ja mieli on kuin pettyneellä pienellä possulla. Kyllä, itselle kävi näin, tai ainakin luulin niin…

3,5kuukaudessa muuttuneita mittoja on oikeastaan aika kivasti.
Persauksen ympäryksestä on lähteny                          -7,5cm
Vyötäröltä edelleen se                                                     -4cm
Rinnan ympäriltä                                                              -5,5cm
Ja roikkovatsan, eli ylälanteiden kohdalta                  -5,5cm

Vaakaa en edelleenkään ole tuijotellu. Taisin käydä vaalla viimeks joulukuun alussa. Syy tähän on se, että mä suostun astumaan tasan kahdelle vaalle: Neuvolan pikkuvessan digitaaliselle vaalle tai sitten Gym1:sen omalle digitaaliselle vaalle. Gymin vaasta on loppunu patterit, olen odotellu kuukauden päivät, että ne vaihtuis… Nyt koko vaakakin on poistettu. Ensi viikolla siis neuvolaan punnitukseen. Alle satakilosethan punnitaan neuvolassa? 😉

Olen tässä tammikuun ajan pohtinu mihin suuntaan alkaisin suunnistamaan treenaamisen osalta. Edelleenkin pääpaino on kiinteytymisessä ja lihaksien kasvattelussa. Voima on kyllä kasvanu huimasti. Nyt mulla on kuitenkin alkanu nousemaan kiinnostus penkkipunnerrukseen. Ongelma piilee lähinnä varmistuksessa, varmistajaa ei ole. Turha lähteä leikkimään isommilla painoilla jos ei tankoa saa ylös kaulalta.
Smithissä tehdyt leveät kyykyt ja glutetkin on  kantanu tulosta. Tuntuu, että meikäläinen on palkittu ahterilla. Kyllä! Se tietokonepenkin ja sohvan päällä istutettu lättänä persaus on alkanu saamaan muotoa.  She still squats!
Toi vyötäröhän on ollu kovin paikka. Neljä senttiä ja 4kk… En oo kyllä pahemmin pettyny.  Oon niiiiiiiin tyytyväinen tohon persaukseen ja sen ympärysmitan pienenemiseen, että se kompensoi touota vyötärön tilaa. Vyötärö on muutenkin paikka mistä kuulemma lähtee viimeiseksi? Sitä treenataan edelleen raivolla, koska röllykän on kiinteydyttävä.

Kävin vähän uimassakin. Tuli testattua miten lähtee 25m vapaauintia. Aika oli 15,2s,  VAIN sekunnin huonompi, kuin 15v sitten. Ennätykseni taisi olla 14.2s. Muistan kuinka vielä pari vuotta sitten vetelin piikin vaparia aikaan 17s. Kunto on kasvanut siis aivan mahtavasti. Nyt olen pohtinut vakavasti lähteväni keväällä järjestettäviin Master uimakisoihin viestijoukkueeseen uimaan. Mua on pyydetty nyt jo kahdesti.
Kyllähän sitä tulee mietittyä, että kohta ruutuun lävähtää 29v ja nuoruus alkaa olemaan takana (lapsellisuus ei)… Jos tän ikäsenä on mahdollisuus päästä sohvaperunasta hyvään kondikseen ja uimaan uimakisoihin, niin kyllähän tilaisuuteen on tartuttava. Kuinka paljon mua ottais aivoon vuosien päästä, kun en lähtenyt mukaan, kun uutta mahdollisuutta ei välttämättä enää ikinä saa. Paljon!

Ostin salikortinkin nyt puoleksi vuodeksi eteenpäin. Konnonkohotus saa jatkua. Boosteriksi kokeilen uutta diettiä, jos sais rasvoja alenemaan kropasta. Omaan yläkehoonhan oon aika tyytyväinen, keskikehoon pitää vielä panostaa ja onneks alakeho tulee hienosti perässä. Innolla kohti kevättä siis.

Näillä jatketaan. Kivaa kevään odotusta kaikille! =)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *